Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Bıçak Bloğu

a-maze

Bıçak Bloğu A-labirent bıçak bloğu tasarımı, zihinsel ve görsel duyularımızı eşit olarak uyarmayı amaçlamaktadır. Bıçakları saklama ve organize etme şekli, hepimizin bildiği çocukluk oyunundan ilham alıyor. Estetiği ve işlevselliği mükemmel bir şekilde bir araya getiren a-labirent amacına hizmet eder ve daha da önemlisi bizimle merak ve eğlence duygularını uyandıran bir bağlantı kurar. Saf formdaki a-labirent, daha azıyla çok daha fazlasını yapan sadeliğinden keyif almamızı sağlar. Bu nedenle a-labirent, unutulmaz bir kullanıcı deneyimi ve eşleşme görünümü ile otantik bir ürün yeniliği yaratıyor.

Proje Adı : a-maze, Tasarımcıların adı : Prompong Hakk, Müşterinin adı : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Bıçak Bloğu

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.