Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Çok Işlevli Inşaat Kiti

JIX

Çok Işlevli Inşaat Kiti JIX, New York merkezli görsel sanatçı ve ürün tasarımcısı Patrick Martinez tarafından oluşturulan bir inşaat kitidir. Çok çeşitli yapılar oluşturmak için standart içme kamışlarının birbirine bağlanmasına izin vermek için özel olarak tasarlanmış küçük modüler elemanlardan oluşur. JIX konektörleri kolayca ayrılan, kesişen ve yerine kilitlenen düz ızgaralara sahiptir. JIX ile iddialı oda büyüklüğündeki yapılardan karmaşık masa üstü heykellere kadar her şeyi JIX konektörleri ve içme pipetleri kullanarak inşa edebilirsiniz.

Proje Adı : JIX, Tasarımcıların adı : Patrick Martinez, Müşterinin adı : Blank Bubble.

JIX Çok Işlevli Inşaat Kiti

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.