Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kurumsal Mimari Kavramı

Pharmacy Gate 4D

Kurumsal Mimari Kavramı Yaratıcı konsept, birlikte bir medya platformu oluşturan malzeme ve önemsiz bileşenlerin kombinasyonuna dayanır. Bu platformun merkez noktası, üzerinde yüzen bir DNA şeridinin holografik diyagramının yansıtıldığı soyut bir simya kadehi için bir sembol olarak büyük boy bir kase ile karakterize edilir. Aslında “Yaşam İçin Bir Vaat” sloganını temsil eden bu DNA hologramı yavaşça döner ve semptomsuz bir insan organizmasının yaşam kolaylığını gösterir. Dönen DNA hologramı sadece yaşam akışını değil aynı zamanda ışık ve yaşamın arasındaki ilişkiyi de temsil eder.

Proje Adı : Pharmacy Gate 4D, Tasarımcıların adı : Peter Stasek, Müşterinin adı : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Kurumsal Mimari Kavramı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımı

Harika tasarım. İyi tasarım. En iyi tasarım.

İyi tasarımlar toplum için değer yaratır. Her gün tasarımda mükemmelliği gösteren özel bir tasarım projesine sahibiz. Bugün, olumlu bir fark yaratan ödüllü bir tasarımı sergilemekten memnuniyet duyuyoruz. Her gün daha harika ve ilham verici tasarımlar sunacağız. Dünyanın en büyük tasarımcılarından yeni iyi tasarım ürünleri ve projelerinin tadını çıkarmak için bizi her gün ziyaret ettiğinizden emin olun.