Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Cadde Bankı

Ola

Cadde Bankı Çevreci tasarım stratejisi ürünü olan bu bank, cadde mobilyalarını yeni bir düzeye taşımaktadır. Doğal ortamda veya şehir içinde aynı derecede rahat olan bank, insanlara farklı oturma seçenekleri sunmaktadır. Kullanılan malzemeler ayaklar için geri dönüşümlü alüminyum, gövde için geri dönüşümlü çelik olup, geri dönüşüm özellikleri ve dayanıklılıkları nedeniyle seçilmişlerdir. Parlak ve dayanıklı kaplamaları sayesinde her hava şartında dış kullanıma uygundur. Mexico City’de Daniel Olivera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman ve Karime Tosca tarafından tasarlanmıştır.

Proje Adı : Ola, Tasarımcıların adı : Diseno Neko, Müşterinin adı : Diseño Neko S.A. de C.V..

Ola Cadde Bankı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.