Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Küpe

Reflection

Küpe Hayatımız boyunca karşılaşacağımız bir soru: Ben kimim? Bu soru tasarımımızın odak noktası olmuştur. Bu küpeler yüzünüzün Yansıması gibidir ve sahip olabileceğiniz en kişisel küpelerdir. Ayrıca bu küpeler kadın veya erkek hoşlandığınız birinin yansıması da olabilir.

Proje Adı : Reflection, Tasarımcıların adı : Zohreh Hosseini, Müşterinin adı : MICHKA DESIGN.

Reflection Küpe

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.