Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Takvim

Calendar 2014 “Flowers”

Takvim Bir oda tasarlayın, mevsimleri getirin - Çiçekler takvimi, 12 farklı çiçekten oluşan bir vazo tasarımıyla birlikte gelir. Mevsimsel bir çiçekle hayatınızı her ay aydınlatın. Kaliteli tasarımlar, alanı değiştirme ve kullanıcılarının zihinlerini dönüştürme gücüne sahiptir. Görme, tutma ve kullanma rahatlığı sunarlar. Hafiflik ve alanı zenginleştiren bir sürpriz unsuru ile doludurlar. Orijinal ürünlerimiz Tasarımla Yaşam konsepti kullanılarak tasarlanmıştır.

Proje Adı : Calendar 2014 “Flowers”, Tasarımcıların adı : Katsumi Tamura, Müşterinin adı : good morning inc..

Calendar 2014 “Flowers” Takvim

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.