Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Lavabo

Angle

Lavabo Dünyada mükemmel tasarıma sahip birçok lavabo var. Ancak bu şeye yeni bir açıdan bakmayı teklif ediyoruz. Lavabo kullanma ve drenaj deliği kadar gerekli ancak estetik olmayan bir detayı saklama sürecinden keyif alma fırsatı vermek istiyoruz. "Açı", rahat kullanım ve temizleme sistemi için tüm ayrıntıların düşünüldüğü özlü tasarımdır. Kullanım sırasında tahliye deliğini gözlemlemiyorsunuz, her şey sanki su yok olmuş gibi görünüyor. Bu etki, optik bir yanılsama ile ilişkilendirildiğinde, lavabo yüzeylerinin özel bir konumu ile elde edilir.

Proje Adı : Angle, Tasarımcıların adı : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Müşterinin adı : ARCHITIME design group.

Angle Lavabo

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.