Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Tasarım/Satış Segileme

dieForm

Tasarım/Satış Segileme “dieForm” sergisini yenilikçi kılan hem tasarımı hem de yeni kullanım konseptidir. Sanal galerideki tüm ürünler fiili olarak sergilenmektedir. Ziyaretçiler reklam veya satış elemanları tarafından rahatsız edilmeden ürünleri inceleyebilmektedir. Ürünler için ilave bilgilere multimedya ekranlardan veya QR kod üzerinden sanal galeriden (internet sitesi) erişilebilmekte, aynı şekilde anında sipariş verilebilmektedir. Tasarım heyecan verici çeşitlilikte ürünün sergilenebilmesine olanak tanırken, markadan ziyade ürünü öne çıkarmaktadır.

Proje Adı : dieForm, Tasarımcıların adı : Gessaga Hindermann GmbH, Müşterinin adı : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Tasarım/Satış Segileme

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.