Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Tatil Evi İçin Grafik Ürünler

SAKÀ

Tatil Evi İçin Grafik Ürünler Tatil evi SAKA için stüdyoda yaratılmış görsel kimlikler: isim ve logo tasarımı, her oda için grafik ürünler (sembol tasarımı, duvar kağıdı desenleri, duvar resmi tasarımları, yastık uygulamaları vb.), web sitesi tasarımı, tebrik kartları, rozetler, isim kartları ve davetiyeler. SAKA tatil evinde her oda Druskininkai (Litvanya’da evin bulunduğu bir tatil kasabası) ve çevresi ile ilgili bir efsane sunar. Her odanın efsaneden alınma anahtar kelime bir sembolü vardır. Bu simgeler iç grafik ürünlerde ve görsel kimliği oluşturan diğer objelerde yer alırlar.

Proje Adı : SAKÀ, Tasarımcıların adı : Migle Vasiliauskaite Kotryna Zilinskiene, Müşterinin adı : Design studio - PRIM PRIM (Client - vacation house SAKÀ ).

SAKÀ Tatil Evi İçin Grafik Ürünler

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.