Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Uyarlanabilir Mücevher Kavramı,

Jewel Box

Uyarlanabilir Mücevher Kavramı, Mücevher Kutusu lego benzeri parçaların kullanımına dayanan, uyarlanabilir mücevher kavramıdır. Bu prensip ile bir mücevheri yapabilir, bozabilir ve farklı şekillerde yeniden yapabilirsiniz. Mücevher kutusu değerli taşlarla giyime hazır olarak da alınabilmektedir. Gelişime açık bir proje olan Mücevher Kutusu yenilikleri hiçbir zaman bitmeyecektir. Yeni formlar üretmeye ve yeni malzemeler kullanmaya devam edeceğiz. Mücevher Kutusu ile takılarınızı mevsim modasına uygun renk ve şekillerde yaratabilirsiniz.

Proje Adı : Jewel Box, Tasarımcıların adı : Anne Dumont, Müşterinin adı : Anne Dumont.

Jewel Box Uyarlanabilir Mücevher Kavramı,

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımı

Harika tasarım. İyi tasarım. En iyi tasarım.

İyi tasarımlar toplum için değer yaratır. Her gün tasarımda mükemmelliği gösteren özel bir tasarım projesine sahibiz. Bugün, olumlu bir fark yaratan ödüllü bir tasarımı sergilemekten memnuniyet duyuyoruz. Her gün daha harika ve ilham verici tasarımlar sunacağız. Dünyanın en büyük tasarımcılarından yeni iyi tasarım ürünleri ve projelerinin tadını çıkarmak için bizi her gün ziyaret ettiğinizden emin olun.