Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Dönüşebilir Cihaz

Pupil 108

Dönüşebilir Cihaz Pupil 108: Eğitim için en uygun fiyatlı Windows 8 dönüşebilir cihaz. Yeni bir ara yüz ve eğitimde tamamen yeni bir deneyim. Pupil 108 hem tablet hem de diz üstü bilgisayar dünyasına hitap etmekte, bu ikisi arasında dönüşebilerek eğitimde daha iyi bir performans sağlamaktadır. Windows 8 dokunmatik ekran özellikleri ve sayısız uygulamaları ile öğrencilere eğitimde yeni olanaklar sağlamaktadır. İntel Eğitim Çözümleri’nin bir parçası olarak, Pupil 108 bütün dünya sınıfları için en ucuz ve uygun eğitim yardımcısı olmaktadır.

Proje Adı : Pupil 108, Tasarımcıların adı : Jp Inspiring Knowledge, Müşterinin adı : JP - inspiring knowledge.

Pupil 108 Dönüşebilir Cihaz

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.