Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Fotokromik Gölgelik

Or2

Fotokromik Gölgelik Or2 güneş ışığına tepki veren tek yuzeyli bir çatı yapısıdır. Yüzeyin çokgen segmentleri, güneş ışınlarının konumu ve yoğunluk eşleşmesiyle ultraviyole ışıklara tepki veriyor. Or2' nin segmentleri, gölgede saydam beyaz iken ışığın farklı tonlarıyla renkleniyor. Gündüzleri OR2 pasif bir gölgeleme işlevi görür. Geceleri ise gun boyunca hücresine depoladığı ışıgı yayabilmek icin devasa bir avizeye donüşür.

Proje Adı : Or2, Tasarımcıların adı : Christoph Klemmt & Rajat Sodhi, Müşterinin adı : Orproject.

Or2 Fotokromik Gölgelik

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.