Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yemek Masası

Chromosome X

Yemek Masası Ok düzeninde etkileşimde bulunan sekiz kişi için oturma yeri sağlamak üzere tasarlanmış bir Yemek Masası. Üst kısım, derin bir çizgi ile vurgulanan iki farklı parçadan oluşan soyut bir X iken, aynı soyut X, taban yapısı ile zemine yansıtılır. Beyaz yapı, kolay montaj ve nakliye için üç farklı parçadan oluşur. Üstelik, taban için üst ve beyazın tik kaplamasının kontrastı, alt kısmı hafifletmek için seçildi ve düzensiz şekilli üst kısım daha fazla vurgu yaparak kullanıcıların farklı etkileşimleri için bir ipucu sağladı.

Proje Adı : Chromosome X, Tasarımcıların adı : Helen Brasinika, Müşterinin adı : BllendDesignOffice.

Chromosome X Yemek Masası

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.