Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Gerdanlık

Scar is No More a Scar

Gerdanlık Tasarımın arkasında üzücü ve acı dolu bir hikaye var. İlham vücudumdaki unutulmaz ve utandırıcı bir yaradan geliyor. 12 yaşımda iken büyük bir havai fişek gösterisinde oluşan bir yanık. Yanık bölgesini dövme ile kapatmak istediğimde dövme ustası bunun yarayı daha kötü hale getirebileceği uyarısında bulundu. Herkesin kendi yarası vardır. Herkesin kendi unutulmaz acı hikayesi veya geçmişi vardır. Tedavi için en doğru yol gizlemek veya ondan kaçmak yerine onunla yüzleşmek ve güçlü bir şekilde üstesinden gelmektir. Bu yüzden benim mücevherimi takanların kendilerini daha güçlü ve daha pozitif hissedeceklerini ümit ediyorum.

Proje Adı : Scar is No More a Scar , Tasarımcıların adı : Isabella Liu, Müşterinin adı : School of jewellery, Birmingham City University.

Scar is No More a Scar  Gerdanlık

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.