Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yetiştirme Lambası

BB Little Garden

Yetiştirme Lambası Bu proje pişirme deneyiminize daha fazla duygu katacak bir yeni kullanıma destek sunmaktadır. BB Küçük Bahçe ısı yayan bir yetiştirme lambası olup mutfağınızdaki aromatik bitkilere farklı bir yerleşim sunmaktadır. Düzgün hatlara sahip gerçek bir minimalist eşyadır. İnce yapısı farklı ev içi mekanlara uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış olup, mutfaklara özel bir görünüm katacaktır. BB Küçük Bahçe bitkiler için bir taşıyıcı olup, temiz hatları onları öne çıkarmakta ve okuma kalitesini etkilememektedir.

Proje Adı : BB Little Garden, Tasarımcıların adı : Martouzet François-Xavier, Müşterinin adı : Hall Design.

BB Little Garden Yetiştirme Lambası

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımı

Harika tasarım. İyi tasarım. En iyi tasarım.

İyi tasarımlar toplum için değer yaratır. Her gün tasarımda mükemmelliği gösteren özel bir tasarım projesine sahibiz. Bugün, olumlu bir fark yaratan ödüllü bir tasarımı sergilemekten memnuniyet duyuyoruz. Her gün daha harika ve ilham verici tasarımlar sunacağız. Dünyanın en büyük tasarımcılarından yeni iyi tasarım ürünleri ve projelerinin tadını çıkarmak için bizi her gün ziyaret ettiğinizden emin olun.