Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Çok Eksenli Perde Duvar Sistemi

GLASSWAVE

Çok Eksenli Perde Duvar Sistemi GLASSWAVE çok eksenli perde duvar seri üretim cam perde duvar tasarımlarında daha fazla esneklik için yeni kapılar açmaktadır. Perde duvarda bu yeni kavramın dayandığı prensip dikey pencere tirizlerinin dikdörtgen profil yerine silindirik profillerden oluşmasıdır. Bu yenilikçi yaklaşım ile yapılarda çok yönlü bağlantılar oluşturulabilmekte, cam duvar bağlantılarında mümkün olabilen geometrik birleşmeler onlarca kat arttırılabilmektedir. GLASSWAVE üç veya daha az katlı seçkin binalar için ( görkemli salonlar, sergi salonları vb. ) üretilmiş alçak yapı ürünleridir.

Proje Adı : GLASSWAVE, Tasarımcıların adı : Charles Godbout and Luc Plante, Müşterinin adı : .

GLASSWAVE Çok Eksenli Perde Duvar Sistemi

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.