Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Genel Merkez Binası Renovasyonu

Yoshinogawa Valley

Genel Merkez Binası Renovasyonu Bu proje, 40 yıllık prefabrik bir ofis binasının yıkılmadan yenilenmesini konu alır. Mevcut yapının merkezine, Yoshino Nehri'nin doğu-batı aksıyla hizalanan 50 metrelik doğrusal bir boşluk yerleştirilerek bina kuzey ve güney olmak üzere iki kanada yeniden düzenlenmiştir. Yoshino Nehri Vadisi olarak adlandırılan bu mekânsal müdahale, mimarinin omurgasını oluşturur. Kuzeye yönlendirilmiş bir çatı ışıklığı dengeli gün ışığı sağlarken, yükseklik ve basınç farklarından pasif havalandırma elde edilir. Proje, binayı yeniden düzenleyerek desteklediği değerleri bölmekten kaçınır.

Proje Adı : Yoshinogawa Valley, Tasarımcıların adı : Wataru Sato, Müşterinin adı : KITAOKA Group.

Yoshinogawa Valley Genel Merkez Binası Renovasyonu

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.