Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kompozit Sergileme Öğeleri

Built by Action

Kompozit Sergileme Öğeleri Bu çalışma, veri görselleştirme ve davranış algılamayı gerçekleştirmek için sergileme öğeleri, somatosensör etkileşim ve lazer indüksiyon gibi bir dizi teknolojiyi bir araya getirmektedir. Cihazın çevresi banyo, seyahat, iş ve yemek olmak üzere dört etkileşim noktasından oluşmaktadır. Enstalasyonun içi, bu davranışlara karşılık gelen çevresel değişim olgusunu göstermektedir. Yazar, bu çalışma aracılığıyla belirli davranışların çevreye verdiği zararın farkındalığını oluşturmak ve insanları çevreyi korumaya yönlendirmek istemektedir.

Proje Adı : Built by Action, Tasarımcıların adı : Wang Hongyin, Müşterinin adı : Xi 'an Academy of Fine Arts.

Built by Action Kompozit Sergileme Öğeleri

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımı

Harika tasarım. İyi tasarım. En iyi tasarım.

İyi tasarımlar toplum için değer yaratır. Her gün tasarımda mükemmelliği gösteren özel bir tasarım projesine sahibiz. Bugün, olumlu bir fark yaratan ödüllü bir tasarımı sergilemekten memnuniyet duyuyoruz. Her gün daha harika ve ilham verici tasarımlar sunacağız. Dünyanın en büyük tasarımcılarından yeni iyi tasarım ürünleri ve projelerinin tadını çıkarmak için bizi her gün ziyaret ettiğinizden emin olun.