Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Karma Kullanımlı Bina

Diamond Towers

Karma Kullanımlı Bina Diamond Towers, Taipei'de yer alan karma kullanımlı bir yapı projesidir. Kompleks, ticari bir podyum üzerinde yükselen üç kuleden oluşmaktadır. Birinci kattan dördüncü kata kadar olan bölümde bir alışveriş mağazası yer alırken, konut alanları bunun üzerine konumlandırılmıştır. Ticari ve konut girişleri, her bir bölüme belirgin bir kimlik kazandırmak amacıyla birbirinden ayrılmıştır. Podyum, katlanmış beyaz granit paneller ve bir medya ekranı ile kaplanmıştır. Kristalleşmiş cephe ve elmas biçimli çatı, geceleri aydınlatılmaktadır. Yeşil alanlar; sokak seviyesinde, podyum çatısında ve konut teraslarında sunulmaktadır. Toplam alan 87880 metrekaredir.

Proje Adı : Diamond Towers, Tasarımcıların adı : Paul Noritaka Tange, Müşterinin adı : Shanyuan Group.

Diamond Towers Karma Kullanımlı Bina

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımı

Harika tasarım. İyi tasarım. En iyi tasarım.

İyi tasarımlar toplum için değer yaratır. Her gün tasarımda mükemmelliği gösteren özel bir tasarım projesine sahibiz. Bugün, olumlu bir fark yaratan ödüllü bir tasarımı sergilemekten memnuniyet duyuyoruz. Her gün daha harika ve ilham verici tasarımlar sunacağız. Dünyanın en büyük tasarımcılarından yeni iyi tasarım ürünleri ve projelerinin tadını çıkarmak için bizi her gün ziyaret ettiğinizden emin olun.