Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Etkinlik Pazarlama Materyali

Artificial Intelligence In Design

Etkinlik Pazarlama Materyali Grafik tasarım, yapay zekanın yakın gelecekte tasarımcılar için nasıl bir müttefik olabileceğinin görsel bir temsilini sağlıyor. Yapay zekanın tüketici için deneyimi kişiselleştirmede nasıl yardımcı olabileceğine ve yaratıcılığın sanat, bilim, mühendislik ve tasarımın hedefinde nasıl yer aldığına dair içgörüler sağlar. Grafik Tasarımda Yapay Zeka Konferansı, Kasım ayında San Francisco, CA'da 3 günlük bir etkinliktir. Her gün bir tasarım atölyesi var, farklı konuşmacılar konuşuyor.

Proje Adı : Artificial Intelligence In Design, Tasarımcıların adı : Min Huei Lu, Müşterinin adı : Academy of Art University.

Artificial Intelligence In Design Etkinlik Pazarlama Materyali

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.