Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Konut

Sista House

Konut Sinsu-dong, Seul'de birçok eski evin bulunduğu tehlikeli bir yerleşim bölgesidir. 2m2 mimarlar burada kadınlara kiralık ev yapmak istediler. 2m2 mimarlar genellikle kadın konutlarıyla ilgileniyor ve bu konu hakkında eleştirel bir düşünceye sahip oluyorlardı. 20'li ve 30'lu yaşlarındaki genç kadınlar için konforlu ve duygulu bir yaşam ortamı hedefleyen Sista House, sınırlı alanı içindeki mevcut çoklu konutlardan farklılaşmak için her mekana kendi karakterini kazandırdı.

Proje Adı : Sista House, Tasarımcıların adı : Junghee Lee, Müşterinin adı : 2m2 architects.

Sista House Konut

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.