Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yüzük

Desire

Yüzük Apostolos Kleitsiotis tarafından tasarlanan ve işlenen 18K sarı Altın ile Okside Som Gümüş. Elde rahat hissettiren organik, akıcı ve zarif bir formda bir takı. Tam bir mücevher serisine aittir ve tutku, sevgi ve kırılganlık kavramlarını ifade etme girişimidir. Yüzük, sanatçının elinin izinin açıkça görülmesi gereken Apostolos felsefesine sadıktır; kuyumculukta kullanılan malzemelerin doğal görünümlerini değiştirmeye çalışmadan benzersizliğini vurgulayarak.

Proje Adı : Desire, Tasarımcıların adı : Apostolos Kleitsiotis, Müşterinin adı : APOSTOLOS JEWELLERY.

Desire Yüzük

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımı

Harika tasarım. İyi tasarım. En iyi tasarım.

İyi tasarımlar toplum için değer yaratır. Her gün tasarımda mükemmelliği gösteren özel bir tasarım projesine sahibiz. Bugün, olumlu bir fark yaratan ödüllü bir tasarımı sergilemekten memnuniyet duyuyoruz. Her gün daha harika ve ilham verici tasarımlar sunacağız. Dünyanın en büyük tasarımcılarından yeni iyi tasarım ürünleri ve projelerinin tadını çıkarmak için bizi her gün ziyaret ettiğinizden emin olun.