Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Dekoratif Beton

ConcreteCube

Dekoratif Beton Bu proje kapsamında Emese Orbán, çeşitli malzemelerden yapılmış kalıplarla deneyler yaptı ve ayrıca betonu diğer malzemelerle karıştırdı. Tasarımcı ayrıca alışılmadık yüzeyler yaratmak ve betonu farklı şekillerde boyamak istedi. Aşağıdaki soruları cevaplamaya çalıştı. Malzemenin özelliklerini koruyacak şekilde beton ne ölçüde değiştirilebilir? Beton sadece gri, soğuk ve sert bir malzeme midir? Tasarımcı, betonun özelliklerinin değiştirilebileceği ve bu nedenle yeni malzeme niteliklerinin ve izlenimlerinin ortaya çıkabileceği sonucuna vardı.

Proje Adı : ConcreteCube, Tasarımcıların adı : Emese Orbán, Müşterinin adı : Emese Orbán.

ConcreteCube Dekoratif Beton

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.