Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kurumsal Kimlik

Predictive Solutions

Kurumsal Kimlik Predictive Solutions, prognostik analitik için yazılım ürünleri sağlayıcısıdır. Şirketin ürünleri mevcut verileri analiz ederek tahmin yapmak için kullanılır. Şirketin markası - bir çemberin sektörleri - pasta grafiklere benziyor ve aynı zamanda profilde bir gözün çok stilize ve basitleştirilmiş bir görüntüsüne benziyor. Marka ışığı "dökülme" tüm marka grafikleri için bir sürücüdür. Hem değişen, soyut sıvı formlar hem de tematik basitleştirilmiş resimler, çeşitli uygulamalar arasında ek grafikler olarak kullanılır.

Proje Adı : Predictive Solutions, Tasarımcıların adı : Mikhail Puzakov, Müşterinin adı : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Kurumsal Kimlik

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.