Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Aydınlatma

Claire de Lune Chandelier

Aydınlatma Dekoratif şamdan, yeniden kullanılabilir taşıma çantasıyla müşteriye ulaşmaktadır. Geçmişi çağrıştıran görkemli ve lüks bir barok/rokoko ürününü modern malzemelerle ve çok uygun bir fiyata sunuyoruz( Montaj talimatları ürünle birlikte broşür ve CD olarak verilmektedir). Ürünün demonte olarak paketlenmesi kendi adımıza CO2 salınımını azaltmak için büyük bir çaba ve kullanıcılar için de çevre duyarlılığına bir davettir.

Proje Adı : Claire de Lune Chandelier, Tasarımcıların adı : Claire Requa, Müşterinin adı : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Aydınlatma

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.