Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Dış mekan sehpa

Growing Table

Dış mekan sehpa Yetiştirme masası ceviz ağacından yapılmıştır. Ceviz ağacı toprak rengini andırır ve bitkileri daha görünür kılan bir zemin oluşturur. Genel tasarım dinamik hareket ile statik duruşun bir kesişimidir. Masa bitkilerin yetiştirilebildiği ve seyredilebildiği, tabiata yakınlaştıran dinlendirici bir ortam sağlar. Masa yüzeyi ışığı yayarak sera özelliği yaratır. Son olarak masa katlanarak saklanabilir. Katlandığında 26x26x4 inç ebatlarında bir hacme küçülür.

Proje Adı : Growing Table, Tasarımcıların adı : Nga Ying, Amy Sun, Müşterinin adı : .

Growing Table Dış mekan sehpa

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.