Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Mesaj Kartı

Standing Message Card “Post Animal”

Mesaj Kartı Önemli mesajlarınızı kağıt hayvan setleri ile gönderin. Mesajınızı bir hayvan gövdesi üzerine yazın ve diğerleri ile birlikte bir zarf içinde gönderin. Bu eğlenceli bir mesaj kartı olacaktır ve alıcı diğerleri ile birlikte sergileyebilir. Altı değişik hayvan vardır: ördek, domuz, zebra, penguen, zürafa ve ren geyiği. Tasarımlı Yaşam: Kaliteli tasarımlar mekanları zenginleştirir ve kullanıcıların zihinsel dönüşümüne destek olur. Görme, dokunma ve kullanım rahatlığı sağlar. Hafiflerdir ve güzel bir sürpriz etkisi yaratırlar. Mekanlar güzelleşir. Bizim orijinal ürünlerimiz “Tasarımlı Hayat” görüşü ile tasarlanmaktadır.

Geçici Bilgi Merkezi

Temporary Information Pavilion

Geçici Bilgi Merkezi Proje Londra Trafalgar meydanında farklı fonksiyonlara ve etkinliklere yönelik çok amaçlı geçici bir merkez yapımıdır. Önerilen yapı “geçicilik” kavramını vurgulamak için geri dönüşümlü nakliye konteynerlerini ana yapı malzemesi olarak kullanmaktadır. Yapının metalik özelliği mevcut yapılarda kullanılmakta olan çelik ile projenin dönüşüm niteliği arasındaki çelişkili ilişkiyi vurgulamaya yöneliktir. Ayrıca binanın genel görünümündeki dağınık ve gelişigüzel yerleşim, binanın kısa yaşam sürecindeki görsel etkileşimi arttırmaktadır.

Bluetooth Kulaklık

Bluetrek Titanium +

Bluetooth Kulaklık Bluetrek ürünü yeni “Titanyum +” kulaklık “uzanma“ yı sembolize eden moda tasarımı ( yuvarlak kulak parçasından çıkan yuvarlak tüp ) ve dayanıklı malzemesi – Alüminyum metal alaşım ve hepsinden önemli olarak en son akıllı cihazlardan alınma ses sinyali aktarma kapasitesi ile üretilmiştir. Hızlı yükleme özelliği konuşmalarınızın anında iletilmesini sağlar. Patent bekleyen pil yerleşim tasarımı ile kulaklığın ağırlığı dengelenmiş ve kullanım konforu arttırılmıştır.

HD yayını destekleyen 47 inch LED TV

Triump

HD yayını destekleyen 47 inch LED TV Uyumlu kenarlar, düzgünlük ve parlaklık hissi yaratan yapısal yaklaşımlar bizim ilham kaynaklarımız olmuştur. Tasarımcı cam, metal, krom kaplı yüzeyler ve beyaz ışık gibi farklı malzemeler kullanarak izleyicilerin dokunma ve görme duyularının besleyecek algılamalar yaratıyor.

Üst Düzey TV

La Torre

Üst Düzey TV Bu tasarımda ekranı tutan bir ön çerçeve yoktur. Ekran arka yüzey tarafından tutulmaktadır. Ekranı çerçeveleyen ince eloksal bezel sadece güzel bir görüntü yaratmak için kullanılmıştır. Bu sebeple ekran görüntüsü sıradan TV’lere nazaran çok daha fazla öne çıkabilmektedir. La Torre’nin ilham kaynağı Eyfel Kulesi’dir. İkisinin ana benzerlikleri zamanlarının reformcu yapıları olmaları ve benzer yan görüntüleridir.

Banyo Seti

FRACTURE

Banyo Seti Seramik sıhhi tesisat ürünlerinde benzersiz tasarım. Cam kırığı çizgileri dekonstrüktivizmi yorumluyor. Yapı parçalarının bütünlüğünün çatlayarak parçalanması, yüzey oyunları, ürünlerin dış yüzeylerinde geometrik desenlerin oluşması ve Fracture Bien örneği dekonstrüktif stil türünün en göz alıcı serilerinden birini ortaya çıkarıyor.