Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sanatsal Takı

Phaino

Sanatsal Takı Phaino, sanat ve teknolojiyi birleştiren 3 boyutlu baskılı bir mücevher koleksiyonudur. Küpe ve kolyelerden oluşur. Her parça, insan etkileşiminin, duygularının ve fikirlerinin derinliğini ortaya çıkaran, Zoi Roupakia'nın minimalist kavramsal sanat eserinin 3 boyutlu yeniden yaratımıdır. Sanat eserlerinin her birinden bir 3B model çıkarılır ve bir 3B yazıcı mücevheri 14K altın, pembe altın veya rodyum kaplama pirinçten üretir. Takı tasarımları minimalizmin sanatsal değerini ve estetiğini koruyarak, Phaino adından da anlaşılacağı gibi insanlara anlam veren parçalar haline geliyor.

Proje Adı : Phaino, Tasarımcıların adı : Zoi Roupakia, Müşterinin adı : Zoi Roupakia.

Phaino Sanatsal Takı

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.