Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Restoran

MouMou Club

Restoran Bir Shabu Shabu olan restoran tasarımı, geleneksel bir his sunmak için ahşap, kırmızı ve beyaz renkleri benimser. Basit kontur çizgilerinin kullanılması, müşterilerin görüntülenen yiyecek ve diyet mesajlarına görsel olarak dikkat etmesini sağlar. Yiyecek kalitesi en önemli konu olduğundan, restoran taze gıda pazarı unsurları ile düzenlenmiştir. Çimento duvarlar ve zemin gibi inşaat malzemeleri, büyük bir taze gıda tezgahının pazar zeminini oluşturmak için kullanılır. Bu kurulum, müşterilerin seçim yapmadan önce gıda kalitesini görebilecekleri gerçek piyasa satın alma etkinliklerini simüle eder.

Proje Adı : MouMou Club, Tasarımcıların adı : Monique Lee, Müşterinin adı : Mou Mou Club.

MouMou Club Restoran

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımı

Harika tasarım. İyi tasarım. En iyi tasarım.

İyi tasarımlar toplum için değer yaratır. Her gün tasarımda mükemmelliği gösteren özel bir tasarım projesine sahibiz. Bugün, olumlu bir fark yaratan ödüllü bir tasarımı sergilemekten memnuniyet duyuyoruz. Her gün daha harika ve ilham verici tasarımlar sunacağız. Dünyanın en büyük tasarımcılarından yeni iyi tasarım ürünleri ve projelerinin tadını çıkarmak için bizi her gün ziyaret ettiğinizden emin olun.