Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sınırlı Sayıda Üretilen Tişört

Sneaker Freaker

Sınırlı Sayıda Üretilen Tişört Pizza kutularından esinlenilmiştir. Eskju'nun görevi, başlangıçta Alman ayakkabı dergisi Sneaker Freaker için yapılmış bir illüstrasyon ile sınırlı bir tişört basmaktı. Paketin uygun fiyatlı ancak havalı, el yapımı ve kişisel bir hisle çevre dostu olması gerekiyordu. Web'in her yerinde bulunan karton kutulardan satın aldılar ve logonun gücünü artırmak için yüzeyi değişen ton değerleri ve yoğun kırmızı renkle tasarladılar. Analog teknikleri modern tipografi ve illüstrasyonlarla birleştirmek, bu benzersiz görünümü elde etmenin yolunu açar.

Proje Adı : Sneaker Freaker, Tasarımcıların adı : eskju · Bretz & Jung, Müşterinin adı : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Sınırlı Sayıda Üretilen Tişört

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.