Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
El Yapımı Klasik Tavan

Rayon

El Yapımı Klasik Tavan Rayon, Mısır'daki özel bir müşteri için bir yemek odasında masif meşe ağacından yapılmış el işi bir tavan. Bu Fransız klasik tarzı sanat eserinin tasarımı ve yürütülmesi yaklaşık bir yıl sürdü. Mısırlı zanaatkârlar tarafından el işi 4.25m x 6.80m, hepsi el yapımı masif meşe ahşap motiflerle kaplanmış, saten parlaklık ve patine ise vintage görünümünü yaratmak için kullanılmıştır. Tasarım konsepti güneş ışınları gibi krepçi bir güneşe benziyor. Işınlar gösterişli Fransız klasik yetenek ayırt edici yaprakları ve dalları ortadan kaldırmak için tasarlanmıştır.

Proje Adı : Rayon, Tasarımcıların adı : Dalia Sadany, Müşterinin adı : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon El Yapımı Klasik Tavan

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.