Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Banyo Mobilyaları

Valente

Banyo Mobilyaları Doğanın değerli taşlarından ilham alan Valente banyo koleksiyonu, banyonuzu tasarlama ve mevcut kullanım çeşitliliği ile mekanı özelleştirme lüksünü sunuyor.Doğadaki her değerli taş benzersiz olduğu için Valente koleksiyonunun tüm mobilya unsurları farklı boyutlarda ve Farklı ebat ve renklerde tasarlanan bu elemanların amacı banyolarımıza doğanın cennetsel güzelliğini getirmek ve banyolara bir ritim, dinamizm kazandırmaktır.

Proje Adı : Valente, Tasarımcıların adı : Isvea Eurasia, Müşterinin adı : ISVEA.

 Valente Banyo Mobilyaları

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.