Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kurumsal Kimlik

Jae Murphy

Kurumsal Kimlik Negatif alan, izleyicileri meraklandırdığı için kullanılıyor ve o Aha anını yaşadıklarında anında beğenip ezberliyorlar. Logo işareti, negatif alana dahil edilen J, M, kamera ve tripodun baş harflerine sahiptir. Jae Murphy sık sık çocukları fotoğrafladığından, isme göre oluşturulan büyük merdivenler ve alçak kamera, çocukların hoş karşılanacağını gösteriyor. Kurumsal Kimlik tasarımı ile logodaki negatif alan fikri daha da geliştirildi. Her öğeye yeni bir boyut ekler ve Commonplace'in Sıra Dışı Görünümü sloganını doğru yapar.

Proje Adı : Jae Murphy, Tasarımcıların adı : Luka Balic, Müşterinin adı : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Kurumsal Kimlik

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.