Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Havalandırmalı Pivot Kapı

JPDoor

Havalandırmalı Pivot Kapı JPDoor, havalandırma akışı oluşturmaya ve aynı zamanda yerden tasarruf etmeye yardımcı olan jaluzi pencere sistemi ile birleşen, kullanıcı dostu bir pivot kapıdır. Tasarım, zorlukları kabul etmek ve bunları bireysel keşif, teknikler ve inanışlarla çözmekle ilgilidir. Doğru ya da yanlış yoktur, herhangi bir tasarım gerçekten çok özneldir. Bununla birlikte, harika tasarımlar son kullanıcı gereksinimlerini ve gereksinimlerini karşılar veya topluluğa büyük etkisi olur. Dünya her köşede farklı tasarım yaklaşımı ile doludur, bu nedenle "aç kalmak aptalca kal - Steve Job" ı keşfetmekten vazgeçmeyin.

Proje Adı : JPDoor, Tasarımcıların adı : Jerome Thia, Müşterinin adı : Exuidea Design.

JPDoor Havalandırmalı Pivot Kapı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.