Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yüksek Teknoloji Perakende Mağazası

Cyfer

Yüksek Teknoloji Perakende Mağazası Gelecekteki perakende alanı iç mekanları, şimdiki gibi, keyifli bir alışveriş deneyimini teşvik edecek ve satılan ürün türüne göre uyarlanacak şekilde tasarlanmalıdır. Cyfer, QR koduyla tasarlanmış yüksek teknoloji ürünü bir perakende satış mağazasıdır. Doğası gereği minimalist olan iç ve dış tasarım unsurları, gelecekte beklenen ürünün gücünü vurgulayan, akıcı bir ortam oluşturmak için bir araya gelirken, algı, keyif düzeyini yükselten alakasız engellerle kesintiye uğramaz ve ürünlerle etkileşim arzusunu güçlendirir.

Proje Adı : Cyfer, Tasarımcıların adı : Dalia Sadany, Müşterinin adı : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Yüksek Teknoloji Perakende Mağazası

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.