Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sigara / Sakız Çöp Kutusu

Smartstreets-Smartbin™

Sigara / Sakız Çöp Kutusu Eşsiz özellikleri olan çok patentli Akıllı Kutu, mevcut cadde altyapısını tamamlayan, sırt sırta iki kutu şeklinde her boy ve şekilde direğe takılabilen veya tek olarak duvarlara, tırabzan veya sütunlara monte edilebilen bir çöp kutusudur. Bu şekilde cadde görüntüsünü bozmayan, her yerde kolay erişilebilen çöp kutusu ağı ile mevcut caddelere beklenmedik bir değer katılmaktadır. Akıllı çöp kutuları sigara ve sakız çöpüne yönelik etkin bir çözüm olarak dünya genelinde cadde bakımını daha güzele dönüştürmektedir.

Proje Adı : Smartstreets-Smartbin™, Tasarımcıların adı : SMARTSTREETS LTD, Müşterinin adı : Smartstreets Ltd.

Smartstreets-Smartbin™ Sigara / Sakız Çöp Kutusu

Bu olağanüstü tasarım, oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım yarışmasında platin tasarım ödülü kazanmıştır. Daha birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı oyuncak, oyun ve hobi ürünleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için platin ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.