Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ofis Küçük Ölçekli

Conceptual Minimalism

Ofis Küçük Ölçekli İç tasarım estetik bir çizgiyle kaplıdır, ancak işlevsel bir minimalizm değildir. Açık plan alanı, temiz çizgiler, bol miktarda doğal gün ışığına izin veren büyük cam açıklıklar ile vurgulanır, çizgi ve düzlemin temel yapısal ve estetik unsurlar haline gelmesini sağlar. Dik açıların olmaması, mekanın daha dinamik bir görünümünü benimseme ihtiyacını belirlerken, malzeme ve dokusal çeşitlilik ile birleştirilmiş açık renk paleti seçimi, alan ve fonksiyon birliğini sağlar. Bitmemiş beton yüzeyler, beyaz-yumuşak ve pürüzlü-gri arasında bir kontrast eklemek için duvarlara yükselir.

Proje Adı : Conceptual Minimalism, Tasarımcıların adı : Helen Brasinika, Müşterinin adı : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Ofis Küçük Ölçekli

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.