Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kitap Tasarımı

Josef Koudelka Gypsies

Josef Koudelka Gypsies Kitap Tasarımı

Kitap Tasarımı Dünyaca ünlü fotoğrafçı Josef Kudelka, dünyanın birçok ülkesinde fotoğraf sergileri açtı. Uzun bir bekleyişin ardından nihayet Kore'de çingene temalı bir Kudelka sergisi açıldı ve fotoğraf kitabı yapıldı. Kore'deki ilk sergi olduğu için, yazardan Kore'yi hissedebilmesi için bir kitap yapmak istediği yönünde bir istek geldi. Hangeul ve Hanok, Kore'yi temsil eden Kore harfleri ve mimarisidir. Metin zihne, mimari ise biçim anlamına gelir. Bu iki unsurdan esinlenerek, Kore'nin özelliklerini ifade etmenin bir yolunu tasarlamak istedi.

Proje Adı : Josef Koudelka Gypsies, Tasarımcıların adı : Sunghoon Kim, Müşterinin adı : The Museum of Photography, Seoul.

Josef Koudelka Gypsies Kitap Tasarımı

Bu muhteşem tasarım, basılı ve yayınlanmış medya tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, orijinal ve yaratıcı baskı ve yayınlanmış medya tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Tasarımınızı tanıtın