Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Elmas Parure

The One

The One Elmas Parure

Elmas Parure Bir ve Tek kolye, yüzük, bilezik ve küpelerden oluşan% 100 el yapımı ve el yapımı bir pırlanta parure. Sarı, beyaz ve pembe altın, elmas, sarı safir, incilerden yapılmıştır ve 147 benzersiz parça içerir. Parure, zamansız bir tasarım ve ince işçiliğin bir kombinasyonunu temsil eder ve sanatsal kişide yaşam ve yaratıcılığın iç içe geçmesi fikrini sembolize eder. Takı süiti en özel günler için yapılmıştır ve bir kraliçeye uygundur. Münhasıran ve benzersiz bir şekilde yapılan bu parure, nesiller boyunca değeri ve hayranlığı taşıyacak.

Proje Adı : The One, Tasarımcıların adı : Vyacheslav Vasiliev, Müşterinin adı : Vyacheslav Vasiliev.

The One Elmas Parure

Bu harika tasarım, takı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü kazanmıştır. Kesinlikle bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyüne göz atmalısınız; burada birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mücevher tasarım eserini keşfedebilirsiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Günün tasarım röportajı

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.

Tasarımınızı tanıtın