Plastik Mimarinin Tamamı Bu Aqua scape'in ikinci versiyonu. İlk versiyon, Whole Plastic Architecture'ın ilk prototipi olarak tamamlanmıştı. Aqua scape yumuşak ve kemiksiz bir mimariydi. Aqua-scape Orangery versiyonu, ilk versiyon tek bir cilt olmasına rağmen çift cilt sistemine sahiptir. İlk versiyonun denizanası gibi kemiksiz olduğu söylenirse, Orangery versiyonunun şeffaf yumuşak bir kabukla sarıldığı için küçük bir karides gibi olduğu söylenebilir. Aqua scape'in Japonya 2006'daki ilk versiyonu su üzerinde yüzüyordu, ancak bu çimlerin üzerinde yüzüyor.
Proje Adı : Aqua Scape the Orangery Version, Tasarımcıların adı : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Müşterinin adı : F.A.D.S.
Bu harika tasarım, güzel sanatlar ve sanat enstalasyonu tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü kazanmıştır. Kesinlikle gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portfolyosuna göz atmalısınız. Orada, yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı pek çok güzel sanat ve sanat enstalasyonu tasarım eserini keşfedebilirsiniz.