Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Logo Tasarımı

Buckets of Love

Logo Tasarımı Aşk Kovaları kampanyasında ihtiyaç sahiplerine yardım eden Phnom Penh'te (Alma Café) sosyal bir işletme için tasarım. Küçük bir miktar bağışlayarak, ihtiyacı olan muhtaç köylülere yiyecek, yağ, ihtiyaç içeren bir kova bağışlanır. Aşk armağanını paylaş. Burada fikir, aşkı tasvir eden grafik kalplerle dolu kovaları içeren basitti. Dökülmesini tasvir ederek, ihtiyacı olan sevgiyle muhtaç duşu ifade eder. Kova, yalnızca alıcıyı değil göndereni de aydınlatan bir gülen yüz taşır. Küçük bir sevgi hareketi uzun bir yol kat eder.

Proje Adı : Buckets of Love, Tasarımcıların adı : Lawrens Tan, Müşterinin adı : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Logo Tasarımı

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.