Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Diş Güzelliği Için Terapi Salonu

Dental INN

Diş Güzelliği Için Terapi Salonu "Dental INN" projesi Viernheim / Almanya'da dental güzellik için bir terapi salonu şeklinde bir dişhekimliği tesisi olarak tasarlanmıştır. Proje, "organik şekillerin ve doğal yapıların iyileştirici etkileri" temalı dental uygulamalar için yeni bir iç tasarım konseptini temsil ediyor ve esas olarak uluslararası akredite bir implant diş hekimi olan Dr Bergmann için geliştirildi. Kaplama ve ağartma gibi diş tedavilerine ek olarak, Dr. Bergmann ve ekibi, diğer şeylerin yanı sıra, Avrupa, Asya ve Afrika'dan çok sayıda genç diş cerrahı için implantoloji sempozyumu sunmaktadır.

Proje Adı : Dental INN, Tasarımcıların adı : Peter Stasek, Müşterinin adı : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Diş Güzelliği Için Terapi Salonu

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.