Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Canlı Müzik Bar

Lido Cafe

Canlı Müzik Bar Birinci kat bir su altı deneyimidir ve İkinci kat bir su üstü deneyimidir. Sualtı deneyimi sahne fonu olarak hafif bir organ, DMX LED arka aydınlatmalı benekli balık pulu cam çubuk, Balık şekilli DMX LED ipek fenerler, Pencere açıklıklarındaki balık tankları ve tüm alan H2O efekt ışıkları ile aydınlatılıyor. İkinci katta, rastgele aralıklarla ince dikey ayna şeritleri orman duvar duvarına gömülüdür. Lazer ışıkları ve hareket ayna şeritlerine yansır ve hareket duyusunu abartırken aynı zamanda ağaçların arasından güneş ışığını önerir.

Proje Adı : Lido Cafe, Tasarımcıların adı : Mario J Lotti, Müşterinin adı : MLA Development Corporation.

Lido Cafe Canlı Müzik Bar

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.