Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Faraş ve Süpürge

Ropo

Faraş ve Süpürge Ropo hiçbir zaman devrilmeyen, kendini dengeleyen bir faraş ve süpürge fikridir. Faraşın taban bölgesinde bulunan su tankının ağırlığı sayesinde Ropo doğal olarak dengesini korur. Faraşın düz kenarı sayesinde tozlar çok rahat bir şekilde faraşın içine süpürüldükten sonra, kullanıcı süpürge ve faraşı birleştirerek tek parça halinde ve devrilme endişesi duymadan bir kenara kaldırabilirler. Modern yapısı iç mekanlara basitlik getirmek için ve öne arkaya sallanması temizlik yaparken kullanıcıları eğlendirmek için düşünülmüştür.

Proje Adı : Ropo, Tasarımcıların adı : Berk Ilhan, Müşterinin adı : .

Ropo Faraş ve Süpürge

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.