Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Satış Ofisi

Chongqing Mountain and City Sales Office

Satış Ofisi “Dağ” bu satış ofisinin ana temasıdır. Chongqing’in coğrafi arka bölgesinden esinlenilmiştir. Yerdeki gri mermerler üçgen şekiller oluşturmakta olup, “dağ” kavramını öne çıkarmak için duvarlarda ve düzensiz şekillendirilmiş görüşme masalarında bol miktarda sivri açılı, düzensiz şekiller ve köşeler yaratılmıştır. İlave olarak katlar arası geçişi sağlayan merdivenler mağara görüntüsü verecek şekilde tasarlanmıştır. Bu arada tavandan sarkan LED aydınlatmalar vadiye yağmakta olan yağmur görüntüsünü andırmakta ve doğal bir ortam oluşturarak tüm görüntüyü yumuşatmaktadır.

Proje Adı : Chongqing Mountain and City Sales Office, Tasarımcıların adı : Ajax Law, Müşterinin adı : Shanghai Forte Land Co. Ltd..

Chongqing Mountain and City Sales Office Satış Ofisi

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.