Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sergi Tasarımı

First Photographs of Hong Kong

Sergi Tasarımı Işıklı yön gösterici maketler, ziyaretçileri beyaz bir fotoğraf makinesi maketi olan sergi salonu girişine yönlendiriyor. Maketin önünde duran ziyaretçiler Hong Kong’un siyah beyaz eski fotoğraflarını ve sergi salonunun çevresinin mevcut halini birlikte izleyebiliyorlar. Bu kurgu ziyaretçilerin dev kameradan bakarak eski Hong Kong’u görebileceklerini ve sergiyi gezerek Hong Kong fotoğrafçılığının geçmişini inceleyebileceklerini sembolize ediyor. İçeride bulunan kubbeli odalar ve ev şeklindeki sergi sehpaları hem tarihi fotoğrafları sergilemekte, hem de “Victoria Şehri” evlerinden örnekler sunmaktadır.

Proje Adı : First Photographs of Hong Kong, Tasarımcıların adı : Lam Wai Ming, Müşterinin adı : Hong Kong Photographic Culture Association; Cécile Léon Art Projects.

First Photographs of Hong Kong Sergi Tasarımı

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.