Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Saat Fuarı Tanıtım Alanı

Salon de TE

Saat Fuarı Tanıtım Alanı Ziyaretçiler Salon de TE bünyesindeki 145 uluslararası saat markasını keşfetmeden önce, 1900 m2'lik bir giriş alanı tasarımı gerekiyordu. Ziyaretçinin lüks yaşam tarzı ve romantizm hayal gücünü yakalamak için ana konsept olarak bir “Deluxe Tren Yolculuğu” geliştirildi. Dramatizasyon yaratmak için resepsiyon salonu, hikaye anlatımı görselleri yayan gerçek boyutlu tren vagonu pencereleriyle iç salonun akşam treni platform sahnesinin yan yana getirildiği bir gündüz istasyonu temasına dönüştürüldü. Son olarak, çeşitli markalı vitrinlere açılan bir sahneye sahip çok işlevli bir arena açılır.

Turistik Cazibe

In love with the wind

Turistik Cazibe Kale Rüzgara aşık, Strandza dağının kalbindeki Ravadinovo köyü yakınlarında 10 dönümlük arazi içinde yer alan 20. yüzyıldan kalma bir konuttur. Dünyaca ünlü koleksiyonları, çarpıcı mimariyi ve ilham verici aile hikayelerini ziyaret edin ve keyfini çıkarın. Cennet gibi bahçelerin arasında dinlenin, ormanlık alanda ve göl kenarında yürüyüşlerin tadını çıkarın ve masalların ruhunu hissedin.

Turistik Cazibe

The Castle

Turistik Cazibe Kale, yirmi yıl önce 1996 yılında, peri masallarında olduğu gibi kendi kalesini inşa etmek için çocukluğundan kalma bir rüyadan başlatılan özel bir projedir. Tasarımcı aynı zamanda bir mimar, inşaatçı ve peyzaj tasarımcısıdır. Projenin ana fikri, turistik bir cazibe merkezi gibi aile rekreasyonu için bir yer yaratmaktır.

Eğitim Ürünü

Shine and Find

Eğitim Ürünü Bu ürünün en önemli avantajı, öğrenme kolaylığı ve hafıza geliştirmesidir. Shine and Find'da her Takımyıldız pratik olarak yapılır ve bu meydan okuma defalarca uygulanır. Akılda kalıcı bir imaj oluşturur. Bu şekilde öğrenmek, pratik ve çalışın ve tekrarlayın, sıkıcı değildir ve Hafızayı daha dayanıklı ve eğlenceli hale getirir. Çok duygusal, etkileşimsel, basit, saf, minimal ve modern.

Otel

Yu Zuo

Otel Bu otel, Tai Dağı'nın dibinde, Dai Tapınağı'nın duvarları içinde yer almaktadır. Tasarımcıların amacı, otelin tasarımını misafirlere sessiz ve konforlu bir konaklama sağlayacak şekilde dönüştürmek ve aynı zamanda misafirlerin bu şehrin eşsiz tarihini ve kültürünü deneyimlemelerini sağlamaktı. Basit malzemeler, hafif tonlar, yumuşak aydınlatma ve özenle seçilmiş sanat eserleri kullanılarak, alan hem tarih hem de çağdaş bir his sergiliyor.

Forklift Operatörü Simülatörü

Forklift simulator

Forklift Operatörü Simülatörü Sheremetyevo-Cargo'dan forklift operatörü simülatörü, forklift sürücülerinin eğitimi ve nitelik kontrolü için tasarlanmış özel bir makinedir. Kontrol sistemi, oturma yeri ve katlanır panoramik ekranı olan bir kabini temsil eder. Ana simülatör gövde malzemesi metaldir; ayrıca entegre poliüretan köpükten yapılmış plastik elemanlar ve ergonomik kaplamalar vardır.