Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Marka Tanıtımı

Project Yellow

Marka Tanıtımı Project Yellow, Her Şey Sarı'nın görsel konseptini inşa eden kapsamlı bir sanat projesidir. Temel vizyona göre, çeşitli şehirlerde büyük açık hava gösterileri yapılacak ve aynı anda bir dizi kültürel ve yaratıcı türev üretilecek. Görsel bir IP olarak Project Yellow, insanları unutulmaz kılan birleşik bir anahtar vizyon oluşturmak için çekici bir görsel imaja ve enerjik renk şemasına sahiptir. Büyük ölçekli çevrimiçi ve çevrimdışı tanıtım ve görsel türevlerin çıktıları için uygun, benzersiz bir tasarım projesidir.

Görsel Ip Tasarımı

Project Yellow

Görsel Ip Tasarımı Project Yellow, Her Şey Sarı'nın görsel konseptini inşa eden kapsamlı bir sanat projesidir. Temel vizyona göre, çeşitli şehirlerde büyük açık hava gösterileri yapılacak ve aynı anda bir dizi kültürel ve yaratıcı türev üretilecek. Görsel bir IP olarak Project Yellow, insanları unutulmaz kılan birleşik bir anahtar vizyon oluşturmak için çekici bir görsel imaja ve enerjik renk şemasına sahiptir. Büyük ölçekli çevrimiçi ve çevrimdışı tanıtım ve görsel türevlerin çıktıları için uygun, benzersiz bir tasarım projesidir.

Marka Kimliğinin Yeniden Tasarımı

InterBrasil

Marka Kimliğinin Yeniden Tasarımı Markanın yeniden düşünülmesi ve yeniden tasarlanması için ilham, şirketin kültüründeki modernizasyon ve entegrasyondaki değişikliklerdi. Kalbin tasarımı artık markanın dışında olamaz ve hem çalışanlarla hem de müşterilerle dahili olarak bir ortaklığa ilham verir. Faydalar, bağlılık ve hizmet kalitesi arasında entegre bir birlik. Şekilden renklere, yeni tasarım kalbi B'ye entegre etti ve sağlık çarpı T'deki sağlık haçı. Ortada birleştirilen iki kelime, logonun bir kelime, bir sembol gibi görünmesini sağlayarak R ve B'yi kalp.

Marka Tasarımı

EXP Brasil

Marka Tasarımı EXP Brasil markasının tasarımı, şirketin birlik ve ortaklık ilkelerinden gelmektedir. Teknoloji ve tasarım karışımını ofis yaşamında olduğu gibi projelerinde de benimsemek. Bir tipografi öğesi, bu şirketin birliğini ve gücünü temsil eder. X harfi tasarımı sağlam ve entegre ancak çok hafif ve teknolojik. Marka, insanları ve tasarımı birleştiren pozitif ve negatif alanda, bireysel ve kolektif, basit, teknolojik, hafif ve sağlam, profesyonel ve kişisel harflerle stüdyo yaşamını temsil ediyor.

Açılış Başlığı

Pop Up Magazine

Açılış Başlığı Proje, Kaçış konularını (2019 teması) soyut ve akıcı bir şekilde keşfetme yolculuğuydu; bu yolculuktan kaynaklanan değişiklikleri, yeni şeyleri ve sonuçları gösteriyordu. Tüm görseller, kaçış eyleminden kaynaklanan rahatsız edici gerçeklikle tezat oluşturacak şekilde temiz ve izlemesi rahat. Tasarım sürekli değişiyor ve animasyondaki şekil değiştiren şekiller, bir tür durumdan kaynaklanan yeniden uyarlama eylemini temsil ediyor. Kaçış farklı anlamlara, yorumlara sahiptir ve bakış açısı oyundan ciddiye değişir.

Reklamcılık

Insect Sculptures

Reklamcılık Her parça, çevrelerinden ve yedikleri yiyeceklerden ilham alan böcek heykelleri yaratmak için el yapımı. Sanat eseri, Doom web sitesi aracılığıyla belirli ev zararlılarını tanımlamak için bir eylem çağrısı olarak kullanıldı. Bu heykeller için kullanılan öğeler hurdalıklardan, çöplüklerden, nehir yataklarından ve süper marketlerden elde edildi. Her böcek bir araya getirildikten sonra fotoğrafları çekildi ve Photoshop'ta rötuşlandı.