Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Çok Işlevli Araba

Km31

Çok Işlevli Araba Patrick Sarran, geniş bir restoran kullanımı yelpazesi için Km31'i yarattı. Ana kısıtlama çok işlevliydi. Bu araba tek başına bir masaya servis yapmak için veya diğerleriyle birlikte açık büfe için arka arkaya kullanılabilir. Tasarımcı, KEZA ve daha sonra Kvin, Bitkisel Çay Bahçesi ve Kali gibi bir dizi el arabası için tasarladığı aynı tekerlekli tabana monte edilmiş mafsallı bir Krion üst tasarladı ve birlikte K serisi adını verdi. Krion'un sertliği, lüks bir tesis için gerekli sağlamlıkla birlikte tam bir hafif yüzey seçilmesine izin verdi.

Otomatik Kahve Makinesi

F11

Otomatik Kahve Makinesi Sade ve zarif, net çizgiler ve yüksek kaliteli malzeme kaplaması, F11 tasarımının profesyonel ve ev ortamlarına uymasını sağlar. Tam renkli 7 "dokunmatik ekran son derece kolay kullanım ve sezgiseldir. F11, tercih ettiğiniz içecekleri hızlı seçim için özelleştirebileceğiniz" tek dokunuşlu "bir makinedir. Büyütülmüş fasulye haznesi, su deposu ve telve kabı yoğun saatlerle başa çıkmak için mevcuttur Patentli demleme ünitesi, basınçlı espresso veya basınçsız normal kahve sunabilir ve aroma, seramik düz bıçaklarla garanti edilir.

Güvenlik Cihazı

G2 Face Recognition

Güvenlik Cihazı yüksek kaliteli malzemeler ve tasarım sadeliği, bu güvenlik yüz tanıma cihazını süslü, şık ve sağlam kılar. Gelişmiş teknoloji, onu dünyanın en hızlılarından biri ve çok hassas yapmak için, hiç kimse algoritmasını aldatamaz. En soğuk ofiste bile ortam havası yaratmak için arka tarafında atmosfer ışığı bulunan su geçirmez ürün. Kompakt boyut, neredeyse her yere sığmasını sağlar ve şekli yatay veya dikey olarak konumlandırılmasına izin verir.

Gelişen Mobilya

dotdotdot.frame

Gelişen Mobilya Evler küçülüyor, bu nedenle çok yönlü hafif mobilyalara ihtiyaçları var. Dotdotdot.Frame, piyasadaki ilk mobil, özelleştirilebilir mobilya sistemidir. Etkili ve kompakt çerçeve, evin etrafına kolay yerleştirilmesi için duvara sabitlenebilir veya ona yaslanabilir. Ve özelleştirilebilirliği, 96 delikten ve bunlara sabitlenecek genişleyen bir aksesuar yelpazesinden gelir. Birini kullanın veya birden çok sistemi gerektiği gibi birleştirin - sonsuz bir kombinasyon mevcuttur.

Geri Dönüştürülebilir Atık Ayırma Sistemi

Spider Bin

Geri Dönüştürülebilir Atık Ayırma Sistemi Örümcek kutusu, geri dönüştürülebilir malzemeleri ayırmak için evrensel ve ekonomik bir çözümdür. Ev, ofis veya dış mekan için bir grup açılır bölme oluşturulur. Bir ürünün iki temel parçası vardır: çerçeve ve çanta. Kullanılmadığı zaman düz olabileceği için bir yerden diğerine kolayca taşınabilir, taşınması ve depolanması kolaydır. Alıcılar, ihtiyaçlarına göre boyut, Örümcek Kutusu sayısı ve torba tipini seçebilecekleri örümcek kutusu siparişini online olarak verir.

Buz Kalıbı

Icy Galaxy

Buz Kalıbı Doğa, tasarımcılar için her zaman en önemli ilham kaynaklarından biri olmuştur. Sütlü Yol Galaksisi'nin mekânına ve imajına bakarak fikir tasarımcıların aklına geldi.Bu tasarımdaki en önemli husus, benzersiz bir form yaratmaktı. Piyasadaki pek çok tasarım en net buzu yapmaya odaklanır, ancak bu sunulan tasarımda tasarımcılar bilinçli olarak su buza dönüşürken mineraller tarafından yapılan formlara odaklandı, daha net olmak gerekirse tasarımcılar doğal bir kusuru dönüştürdü. güzel bir etkiye dönüşüyor. Bu tasarım sarmal küresel bir form oluşturur.