Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Asma Klozet

SEREL Purity

Asma Klozet Purity klozet yumuşak geçişlerin hakimiyetine girerken, aynı zamanda çevrede basit ve minimal esintiler bırakır. Estetiği ile kullanıcısını etkilediği gibi temizlik ve masumiyetle buluşur ve doğaya saygı duyar. Kolay sökülebilir, kilit mekanizmalı klozet setlerinin klozet takımı tasarımında genel yaklaşım, kapak takımının iç kısmına takılacak fonksiyon kontrol düğmeleridir. Kullanıcının temas ettiği düğmeler, kirlenmesi en zor alanlara yerleştirilerek hijyen açısından ek bir avantaj sağlar.

Havalandırmalı Pivot Kapı

JPDoor

Havalandırmalı Pivot Kapı JPDoor, havalandırma akışı oluşturmaya ve aynı zamanda yerden tasarruf etmeye yardımcı olan jaluzi pencere sistemi ile birleşen, kullanıcı dostu bir pivot kapıdır. Tasarım, zorlukları kabul etmek ve bunları bireysel keşif, teknikler ve inanışlarla çözmekle ilgilidir. Doğru ya da yanlış yoktur, herhangi bir tasarım gerçekten çok özneldir. Bununla birlikte, harika tasarımlar son kullanıcı gereksinimlerini ve gereksinimlerini karşılar veya topluluğa büyük etkisi olur. Dünya her köşede farklı tasarım yaklaşımı ile doludur, bu nedenle "aç kalmak aptalca kal - Steve Job" ı keşfetmekten vazgeçmeyin.

Çok Amaçlı Masa

Bean Series 2

Çok Amaçlı Masa Bu tablo Bean Buro prensip tasarımcıları Kenny Kinugasa-Tsui ve Lorene Faure tarafından tasarlandı. Proje, Fransız Eğrilerinin kıvrımlı şekillerinden ve yapboz yapbozlarından esinlenmiştir ve bir ofis konferans salonunun ana parçası olarak hizmet vermektedir. Genel şekil, geleneksel resmi kurumsal konferans masasından dramatik bir şekilde ayrılan kıpır kıpır kıpırtılarla dolu. Masanın üç bölümü, oturma düzenlemelerini değiştirmek için farklı genel şekillerde yeniden yapılandırılabilir; değişimin sürekli durumu yaratıcı ofis için eğlenceli bir atmosfer yaratır.

Çok Fonksiyonlu Sandalye

charchoob

Çok Fonksiyonlu Sandalye Ürünün kübik formu onu her yönden dengeli ve dengeli tutar. Üstelik ürünün resmi, gayri resmi ve dostane görgü kurallarında üç yönlü kullanımı ancak sandalyelerin 90 derece döndürülmesi ile mümkün. Bu ürün, işlevselliğinin tüm yönleri göz önünde bulundurularak mümkün olduğunca hafif (4kg) tutulacak şekilde tasarlanmıştır. Bu amaca, ürünün ağırlığını olabildiğince düşük tutmak için hafif malzemeler ve yarım çerçeveler seçilerek ulaşılmıştır.

Duş

Rain Soft

Duş Doğadaki şelale manzarası herkesi çekebilir ve onu izleyebilir veya altında duş yapabilir, rahatlatıcı bir felling yaratabilir. evde şelale altında. bu tasarımda sıçramasına iki tür vardır. Yumruk modu: Suyun yoğunluğu veya konsantrasyonu ortadadır ve vücut yıkanabilir. İkinci mod: Su, yüzüğü çevreleyen dikey olarak dökülür ve şampuan kullanılabilir ve etrafı su duvarı ile çevrilidir ve bu duvar ben ol

Led Şemsiye Ve Büyük Bahçe Meşalesi

NI

Led Şemsiye Ve Büyük Bahçe Meşalesi Yeni NI Parasol, aydınlatmayı aydınlık bir nesneden daha fazlası olacak şekilde yeniden tanımlıyor. Bir şemsiye ve bahçe meşalesini yenilikçi bir şekilde birleştiren NI, sabahtan geceye havuz kenarındaki veya diğer açık alanlardaki şezlongların yanında akıllıca durur. Tescilli parmak algılamalı OTC (tek dokunuşlu dimmer), kullanıcıların 3 kanallı aydınlatma sisteminin istenen aydınlatma seviyelerine kolayca ayarlamalarını sağlar. NI ayrıca, çok az ısı üreten düşük voltajlı 12V LED sürücü kullanır ve sistem için 2000 adetten fazla 0.1W LED ile enerji açısından verimli bir güç kaynağı sağlar.